Juletider

De senaste veckorna har varit hyffsat intensiva. Vi har gjort ritningar på våra bord, det vill säga inte bara rita upp det på papper i fullskala utan tänka igenom alla infästningar, material och lösa alla problem som kan uppstå innan dom ens finns på riktigt. Det va rätt jobbigt för huvudet att bara få tänka och inte få arbeta "på riktigt".
Förra veckan hade vi skulptur och 3dimisionellgestaltning. De första två dagarna arbetade vi med att göra en 3 dimisonell bild i papp från en inddividuellt vald teckning av ett rum eller en rumslighet.
Sedan arbetade vi porträtt i lera. Vi hade en modell och skulle porträttera hennes huvud och hals.

Olle k Engberg 2009 Olle k Engberg 2009

Annars händer inte så mycket förutom att Klara va på besök i några dagar och det va mycket trevligt som vanligt. Även om Dals långed är en av de mest isolerade platserna i Sverige så glömmar man det ibland när frosten ligger tjock, allt är vitt och kylan biter i kinderna när man går ned mot skolan på morgonen.
dalslånged 2009 Dals långed 2009 Dals Långed 2009

Tyvärr försvann det lilla mysiga efter ett par dagar och allt blev åter blött och grått. Man får helt enkelt nörda ner sej i verkstaden tills ljuset åter kommer tillbaka till denna plats. Jag säger JA till produktivitet  istället för klagan och depression.


Kommentarer
Postat av: moster

Härligt med någon som är positiv, (fast det är lite svårt att INTE klaga på detta gråväder...) Skulpturen ser riktigt proffsig ut!

Kram

2009-12-09 @ 13:26:26
Postat av: Helen

Ja jäklar, vad snyggt!! Både skulpturen o bilderna! Ibland är det inte så tokigt med höst/vinter!

2009-12-11 @ 01:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0