Hej igen!

Nu va det länge sen jag uppdaterade, igen.
Jag har i.a.f kommit igång med arbetet här i skolan igen och jobbar mest med pallen. En pall gjord för barn 1-3 år och med en sittyta på max 20 dm2 och minst ett svarvat ben. Min plan var att böja trät i den form jag ville ha (se bild) men det fick jag inte så det blev till att belimma mina ekbitar och sedan såga ut pall profilen i sån mängd att jag fick rätt bredd på pallen. Sedan limma igen och till sist slipa som bara den.
Sen ska jag snart sätta igång med svetsandet av en lampa som vi ska göra. bilder på det kommer sen.
Vi har även hunnit med en färg och formvecka. det vill säga att vi har suttit och målat i en vecka. Det blev endel grejer, några bra och några sämre. Ett urval av alstren ser ni här nedanför.

Förra veckan åkte jag och mange ner för att titta hur isen på sjön såg ut. Den va riktigt fin och jag bestämde mej för att uttnyttja det på något sätt. Jag byggde helt enkelt skenor till min longboard och satte sedan segel på den för att kunna surf på isen. Det gick över förväntan, och nu hoppas jag på att det fryser till lite igen så jag hinner köra lite innan det blir sommar.

Till helgen bär det av mot göteborg. Jag ska nämligen praktisera där i 2 veckor. Det tog ett tag innan jag lyckades hitta en praktikplats men den jag hamnade på nu verkar riktigt bra. Jag ska se, och förhoppningsvis hjälpa till med, byggandet av båtar på www.jennipher.se.

Ha det fint!!

pall i ek pall i ek Delar av växjöutställningen. nu på skolan
(pallen, pallen, tavla, tavlor, longobard med skenor, skenordetaljer, delar av växjöutställningen som nu är på skolan.)

RSS 2.0