utställning och rundvandringar.

Nu i helgen ställde vi äntligen ut våra verk på designersaturday i Värnamo. Vi hade en riktigt trevligt lokal på turistbyrån i byn.
Både pallarna och lamporna gjorde sej riktigt bra och även de utvalda trycken och korgarna passade fint in. i skyltfönstret hade vi våra smidesuppgifter uppställda och utanför ställde vi "återbruken" från temadagarna, där vår powerrider kom till världen.

Medans folk tittade på våra saker flängde vi runt i staden och tittade på andra saker. Tex besökte vi Bruno Mattsson center och fick där lite historia om karl och sedan gick vi runt och tittade på diverse möbler han skapat genom åren. Vi besökte även Källemo, Blond lights och "gummifabriken" som va en nedlagd gummifabrik ganska centralt i stan. Där skulle det vara olika diskussioner om design. Vi missade skyltningen lite och gick förbi rummet där diskussionerna hölls. Vi genomsökte en 5 våningar, asstor, öde fabrik. Hur spännande som helst.

Idag söndag åkte större delar av klassen hem till en annan klasskamrat som bor närmare lammhult. hon bjöd på riktiga nordamerikanska pannkakor både med och utan blåbär i. Lönnsirap och smör i mängder och kaffe, te och juice till dryck. kanon trevligt. När vi ätit upp lirade vi lite nintendo wii med barnen. både boxning, tennis och bowling hann vi med innan vi for vidare till ännu några möbelföretag som hade öppet hus. Vi besökte Lammhult, Norrgavel och Svensson i Lammhult. Ruskigt mycket fina möbler och riktigt bra inspiration inför kommande tid här på skolan.

heeeeeej!

Ej alla men ett stort urval :)

Kommentarer
Postat av: mama

Fint ser det ut. Och roligt verkar ni ha. Det skulle ha varit kul att vara där och se allt live.

Bra i alla fall att det går att se lite här. Kram

2009-03-10 @ 09:33:01
Postat av: Sanna

Det ser jätte fint ut Olle!

Din lampa var grym!

Kram

2009-03-11 @ 18:35:59
Postat av: moster

Instämmer med föregående, häftig lampa. Mycket annat snyggt oxå.

Kul med bilder.

Kram

2009-03-12 @ 20:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0